skip to Main Content

Pánczél Andrea vagyok a White Paper Consulting alapítója.

Az integrált, költséghatékony és célcsoportra szabott kommunikációban hiszek. És a személyes kapcsolatok erejében.

A média, a részvényesek és a többi stakeholder elvárásainak, igényeinek megértése és ezek összehangolása talán az egyik legnehezebb feladat. Ebben kívánunk ügyfeleinknek személyre szabott segítséget nyújtani.

A White Paper Consulting nem szeretne a legnagyobb kommunikációs ügynökséggé válni, és nem foglalkozik a kommunikáció minden szegmensével. Számunkra a személyes kapcsolattartás, a ügyfelek alapos megismerése és ez alapján kommunikációs céljainak kreatív és hatékony megvalósítása a legfontosabb.

14 év televíziós újságírói és vezetői ( MTV, ARD, RTL Klub, TV2 ), valamint 7 év multinacionális vállalatoknál ( MOL, GDF SUEZ ) betöltött kommunikációs vezetői pozícióban szerzett tudásom és tapasztalatom garancia arra, hogy a White Paper Consulting ügyfelei a legjobb szolgáltatást kapják.

best-lng-logo-blue
2017. október 16-17,
Magyar Tudományos Akadémia

New market, new players, new opportunities!

We created the new platform to meet, to network, to explore and to think in medium/long term regarding the LNG business in Central-Eastern Europe. We invited the largest international players with the local, new buyers on an upcoming region of LNG. Be part of the new LNG world, save the date! The official website is coming soon!

For further information please contact us: andrea.panczel@whitepaperconsulting.hu

best-logo-black
2016. december 5-6,
Marriott Hotel, Budapest

Here you can find the video and the photos made on the Budapest Energy Summit

Szolgáltatások

PR – Az újságíró
ellenség vagy barát?

Vállalati kommunikációKell nekünk
egy átfogó kommunikációs terv?

Tréningek Hogyan válaszoljam meg
az újságíró kényes kérdéseit?

Rendezvények Az újságírók és én magam is unom már a sajtótájékoztatóinkat, hol és hogyan tartsam a következőt?

Tartalom management – Ugyanazt a videot tegyük fel az FB –re, mint a weboldalra?

Issue management – Bajban a cég! Hogyan legyünk úrrá a krízishelyzeten?

White-paper communication – Mit is jelent egyáltalán?

Ajánlások

Pascal Brancart

I had the pleasure of working with Andrea Pánczél in the last two years, when I was managing the strategy of Engie in Hungary, and leading the negotiations with the stakeholders.

I was always pleased to be able to count on her deep knowledge of the energy markets in general, and of the Hungarian markets in particular. She was most helpful in explaining in clear terms the complex interactions between politics, the business world, the media and the public opinion. It is an art to be able to explain complex domestic intricacies to a foreigner, and Andrea Pánczél masters that art.

Pascal Brancart
Al Ghaoui Hesna

Utazó riporterként sokféle tapasztalatot szereztem az elmúlt években arról, hogy milyen egy jól leszervezett utazás és forgatás - tartalmi, logisztikai és persze emberi szempontból egyaránt. Az együttműködés sokszor nehéz ilyenkor egy-egy partnerrel vagy céggel, amelyek egyik oldalról érdekes és a nyilvánosságtól korábban elzárt szeleteit tudják megmutatni egy régiónak, ugyanakkor sokszor mások az érdekeik és a számukra fontos hangsúlyok. Márpedig tartalmi szempontból egy újságírónak kompromisszumot kötni nem szabad. Ezért volt nagyon jó élmény Pánczél Andreával dolgozni Irakban, mert ő - tévés szakmai múltjának köszönhetően - pontosan tisztában volt ezekkel a dilemmákkal, és nem csupán a cége érdekeit, hanem az újságírói prioritásokat is figyelembe véve tudta leszervezni az utazást.

Al Ghaoui Hesna
Holoda Attila

Pánczél Andrea a médiában töltött sok év után úgy döntött, hogy egy új, ismeretlen területen, az energetikában folytatja karrierjét. Amilyen hirtelen érkezett, olyan gyorsan és szinte azonnal meg is hódította az iparághoz kapcsolódó társasági kommunikációs területeket. Különleges személyiségének köszönhetően nem pusztán közvetít a felek között, hanem pontosan érti is az energetikát mozgató folyamatokat. Ennek köszönhetően egy baráti és szakmailag hatékony együttműködést tudtunk kialakítani az elmúlt években. Nagyra értékelem folyamatos érdeklődését az iparági változások iránt, azt az igényt, hogy megértse az energetika üzleti természetét és mindezt közérthető nyelven közvetítse a napi kommunikációban a nagyközönség felé. Pánczél Andreával és az ügynökségével való közös munka nemcsak örömet okoz, hanem hatékony, gyors és sikeres is ügyfelei számára.

Holoda Attila

Kontakt

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Back To Top