Skip to content

Pánczél Andrea a médiában töltött sok év után úgy döntött, hogy egy új, ismeretlen területen, az energetikában folytatja karrierjét. Amilyen hirtelen érkezett, olyan gyorsan és szinte azonnal meg is hódította az iparághoz kapcsolódó társasági kommunikációs területeket. Különleges személyiségének köszönhetően nem pusztán közvetít a felek között, hanem pontosan érti is az energetikát mozgató folyamatokat. Ennek köszönhetően egy baráti és szakmailag hatékony együttműködést tudtunk kialakítani az elmúlt években. Nagyra értékelem folyamatos érdeklődését az iparági változások iránt, azt az igényt, hogy megértse az energetika üzleti természetét és mindezt közérthető nyelven közvetítse a napi kommunikációban a nagyközönség felé. Pánczél Andreával és az ügynökségével való közös munka nemcsak örömet okoz, hanem hatékony, gyors és sikeres is ügyfelei számára.

Utazó riporterként sokféle tapasztalatot szereztem az elmúlt években arról, hogy milyen egy jól leszervezett utazás és forgatás – tartalmi, logisztikai és persze emberi szempontból egyaránt. Az együttműködés sokszor nehéz ilyenkor egy-egy partnerrel vagy céggel, amelyek egyik oldalról érdekes és a nyilvánosságtól korábban elzárt szeleteit tudják megmutatni egy régiónak, ugyanakkor sokszor mások az érdekeik és a számukra fontos hangsúlyok. Márpedig tartalmi szempontból egy újságírónak kompromisszumot kötni nem szabad. Ezért volt nagyon jó élmény Pánczél Andreával dolgozni Irakban, mert ő – tévés szakmai múltjának köszönhetően – pontosan tisztában volt ezekkel a dilemmákkal, és nem csupán a cége érdekeit, hanem az újságírói prioritásokat is figyelembe véve tudta leszervezni az utazást.

I had the pleasure of working with Andrea Pánczél in the last two years, when I was managing the strategy of Engie in Hungary, and leading the negotiations with the stakeholders.

I was always pleased to be able to count on her deep knowledge of the energy markets in general, and of the Hungarian markets in particular. She was most helpful in explaining in clear terms the complex interactions between politics, the business world, the media and the public opinion. It is an art to be able to explain complex domestic intricacies to a foreigner, and Andrea Pánczél masters that art.

Back To Top